2020 Yazokulu kapanan dersler listesi

2020 Yazokulu kapanan dersler listesi için tıklayınız.

Öğrenci Sayısının Yetersizliği Nedeniyle Kapatılan Dersler (1) 15 öğrenciden daha az öğrenci kaydı bulunan dersler, (özel durumlar dışında) dersi açan bölüm tarafından akademik takvimde belirtilen tarihlerde kapatılır.

(2) Akademik takvimde belirtilen ders ekle/sil tarihlerinde (3-4 Ağustos) kapatılan ders/dersler yerine yeni ders/dersler seçilebilir. Kapatılan dersler dışında, kayıt yapılan dersten çekilme isteği kabul edilmez.

(3) Kapatılan dersin yerine yeni ders seçmek isteyen öğrenciler kapatılan ders için ödedikleri ücret, seçmek istedikleri yeni ders için ödeyecekleri ücreti karşılıyor ise, ders ekleme/silme işlemini (YTÜ Öğrencileri USIS üzerinden, Diğer Yükseköğretim Kurumları öğrencileri ise https://yazokulu.yildiz.edu.tr adresi üzerinden) sistem üzerinden gerçekleştirmelidir.

(4) Kapatılan dersin yerine yeni ders seçmek istiyorsanız ve kapatılan ders için ödediğiniz ücret, yeni seçmek istediğiniz ders için ödeyeceğiniz ücreti karşılamıyor ise, (YTÜ öğrencileri ve diğer yükseköğretim kurumu öğrencileri) farkını https://yazokulu.yildiz.edu.tr üzerinden online ödeyerek yukarıda belirtildiği şekilde ders seçebileceklerdir. 

(5) Kapatılan dersler için yeni ders seçimi yapmak istemeyen öğrenciler ders kayıtlarının bitiminden sonra https://yazokulu.yildiz.edu.tr üzerinden Para İade Formunu doldurarak iade başvurusunda bulunacaktır.